Over ons

Over ons

Quality2life.nl is een online winkel op het gebied van interieur, dat continu transformeert en een bezoek nooit verveelt.

Een bedrijf opgericht door vader René en dochter Lisa, door een passie te hebben in ondernemerschap. Een droom gaat hiermee in vervulling!

Interieur is een onderwerp waar beiden een grote interesse in hebben.
Een van onze doelen is om altijd de laatste trend te volgen en up-to-date te blijven, bijvoorbeeld door het bijwonen van interieur design workshops en beurzen.

In de toekomst willen we onze collectie uitbreiden en ook meer met interieur-designers samenwerken.

Daarnaast willen we geen warenhuis worden van alle interieur artikelen.
Voor ons is de uitdaging om een collectie interieur artikelen samen te stellen, die zijn uitgebalanceerd als een geheel en die op elkaar zijn afgestemd en bij elkaar past.
Wij gaan voor kwaliteit, stijlvolle interieurs, en toch betaalbaar.

Wij kopen onze producten in bij organisaties waar een eerlijke handel is en zetten ons daarom in voor Fairtrade. Fairtrade helpt namelijk arbeiders in een betere plek te creëren zodat ze kunnen leven van hun werk en kunnen investeren in een duurzame toekomst.

Wij zullen met passie en zorgvuldigheid uw bestelling bij u afleveren en hopen dat het bijdraagt aan uw sfeervolle interieur.

 

Met vriendelijke groet,
Lisa Pereboom en Rene Pereboom

 

Onze contact gegevens zijn:
Quality2life.nl
e-mail: info@quality2life.nl

Wij staan geregistreerd onder:
KvK Nr. 74655817
BTW Nr. NL859981654B01

Klantenservice
Als u een vraag hebt die hier verder niet is beschreven, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantservice.

U kunt hiervoor een klantenservice formulier invullen.
Hierop kunt u gegevens invullen zoals uw naam, adres, telefoon, email, het onderwerp, de omschrijving. Ook kunt u eventueel een bestand toevoegen (foto en dergelijke)