Garantie & Klachten

Garantie & Klachten

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@quality2life.nl Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Garantie van een artikel

  • De factuur van je bestelling is tevens het garantiebewijs van je artikel. Als je aanspraak wil maken op de garantie, dan vragen wij om een kopie van de factuur. Bewaar deze dus goed.
  • Als er iets mis is gegaan met de levering en het artikel is beschadigd, dan is het van belang dit direct te melden. We kunnen dan zo spoedig mogelijk onderzoeken wat en waar het fout is gegaan.
  • Indien blijkt dat de beschadiging voor uw ontvangst heeft plaatsgevonden, dan zullen we zo spoedig mogelijk een nieuw artikel sturen.
  • Indien er een probleem optreedt als gevolg van een fabrieks of constructie fout binnen de periode die door de fabriek is gesteld, dan gelden de garantie voorwaarden zoals die door de fabriek is gesteld.